102. Sjednica Predsjedništva ROIH-a

Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske
28/05/2020
Prva sjednica predsjedništva ROJH-a u novom sazivu
13/06/2020

102. Sjednica Predsjedništva ROIH-a

Dana 05. lipnja 2020. godine u Trenkovu, održana je 102. Sjednica Predsjedništva ROIH-a. Skup je pozdravio predsjednik ROIH-a Ivica Širić te nakon odavanja počasti minutom šutnje za sve poginule i preminule hrvatske branitelje, predložio sljedeći dnevni red, koji je jednoglasno prihvaćen:
– Usvajanje zapisnika sa 101. sjednice
– Izvješće sa sjednica Središnjeg i Izvršnog odbora UHB HEP-a
– Konstituiranje tijela ROIH-a
– Prilagodba programa rada
– Ažuriranje članstva
– Razno
Zapisnik sa 101. sjednice je jednoglasno prihvaćen. Izvješće sa sjednice Središnjeg odbora podnio je Ivica Kopf, a izvješće sa Izvršnog odbora podnio je Anđelko Radić te su članstvo izvijestili o tekućim događanjima u udruzi.
Tijela Regionalnog odbora za Istočnu Hrvatsku su konstituirana po rezultatima na Izbornoj skupštini ROIH-a, Predsjednik ROIH-a je Ivica Širić, dopredsjednici ROIH-a su Kopf Ivica, Mikulić Darko i Vrbanić Goran, članovi nadzornog odbora su Čondić Luka, Hurtiš Željko i Juka Zoran, za tajnika ROIH-a jednoglasno je izabran dosadašnji tajnik Larva Darko.
U četvrtoj točci izneseni su prijedlozi prilagodbe programa rada povodom nastale situacije sa virusom Covid-19 ( koronom) koji su dani na razmatranje.
Pod točkom ažuriranja članstva, predsjednicima Ogranaka skrenuta je pozornost da aktivno prate promjene u broju članova te o tome izvijeste tajnika g. Darka Larvu.