113. Sjednica Predsjedništva ROIH-a

11. sjednica Predsjedništva ROJH-a
16/03/2023
18. Glavna redovna skupština UHB – HEP-a
28/03/2023

113. Sjednica Predsjedništva ROIH-a

Dana  17. ožujka 2023. godine  održana je  113. Sjednica Predsjedništva ROIH-a u Novoj Gradišci.

Prije početka sjednice prošireno predsjedništvo ROIH-a na čelu sa predsjednikom Ivicom Širićem  na mjesnom groblju u Starom Petrovom selu odalo je počast , položilo vijenac te zapalili svijeću na grobu našeg rano preminulog kolege, prijatelja te istaknutog člana udruge Ivana Šćukanca.

 Sjednica predsjedništva počela je minutom šutnje kojom je odana počast za sve poginule i preminule hrvatske  branitelje.  Sve prisutne pozdravio je predsjednik ROIH-a Ivica Širić te je predložio dnevni red koji je prihvaćen. Izvješće sa Izvršnog odbora UHB HEP-a 1990.-1995. podnio je predsjednik ROIH-a Ivica Širić , izvješće sa Nadzornog odbora podnio je član Nadzornog odbora Zoran Juka a izvješće sa Središnjeg odbora podnijeli su članovi Središnjeg odbora Ivica Kopf i Anđelko Radić.

Financijsko izvješće za proteklu godinu 2022. podnio je tajnik Darko Larva te je izvješće jednoglasno prihvaćeno. Pripreme za odlazak sabornika na 18. redovnu skupštinu UHB HEP-a je odrađen. Za sportske susrete ROIH-a koji će se održati u Umagu od 19. do 21.05.2023. godine  predsjednici ogranaka su zaduženi da dostave popis članova  koji će sudjelovati na sportskim susretima, predsjednik nas je obavijestio da za odlazak na sportske susrete ove godine , kao i prijašnjih godina je organiziran prijevoz autobusima za sve članove.