14. sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora ROJH-a

93. Sjednica Predsjedništva ROIH-a
24/10/2018
MEĐUOGRANSKI SUSRETI BRANITELA REGIJE BJELOVAR KUKAVICA 19.10.2018. GOD.
24/10/2018

14. sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora ROJH-a

U Splitu, u prostorima Elektrodalmacije Split na Mertojaku 19.10.2018. održana je 14. zajednička sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora ROJH-a. 
Sjednicu je minutom šutnje za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje otvorio predsjednik ROJH-a Ivica Brakus. 
U vremenu između dvije sjednice od najvažnijih aktivnosti predjednik je istakao da su od 28-30. 09. u Topuskom održani sportski susreti UHB HEP-a „Memorijal Branko Androš“ na kojem je iz ROJH-a sudjelovalo 54 člana regionalnog odbora. Igre su protekle u fer i sportskom nadmetanju, pravom prijateljskom ozračju i druženju članova iz svih regionalnih odbora.
Regionalni odbor će i ove godine organizirati odlazak članova u Vukovar i Škabrnju gdje ćemo se pridružiti članovima Udruge iz svih krajeva Hrvatske kako bi obilježili 27. godišnjicu stradanja hrvatskih branitelja i civila. Svi zainteresirani se mogu prijaviti svom predsjedniku ogranka ili podružnice do 31.10. 
Redovna skupština Udruge će se održati 01.12. (subota), isti dan kada Udruga slavi svoj osnutak, ove godine ćemo proslaviti 23. obljetnicu od kada je održana 1. osnivačka skupština UHB HEP-a 90.-95. Svi sabornici će pravovremeno dobiti poziv za skupštinu, po Statutu najmanje 15 dana prije održavanja kako bi se mogli na vrijeme organizirati za odlazak na skupštinu.
Tajnik Regionalnog odbora Iko Gudelj je zamolio sve predsjednike ogranaka i podružnica da stalno vode točnu evidenciju svog članstva i ažuriraju istu. Posebno moli sve umirovljenike da pravovremeno reguliraju plaćanje članarine kako bi i dalje mogli biti punopravni članovi udruge sa svim pravima i obvezama.