16. sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora ROJH-a

3.Memorijal Krešimir Šeremet – Krele
14/02/2019
3.Memorijal “Ivica Tomić”
13/03/2019

16. sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora ROJH-a

22. 02. 2019. u HE Kraljevac održana je 16. zajednička sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora ROJH-a. 
Sjednicu je minutom šutnje za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje otvorio predsjednik ROJH-a Ivica Brakus.
Sjednici su uz članove Predsjedništva, Izvršnog i Nadzornog odbora ROJH-a nazočili domaćini, članovi ogranka HE Kraljevac i voditelj pogona HE Kraljevac Joško Kvasina. 
Predsjednik Ivica Brakus je izvjestio sve nazočne o aktivnostima i radu ROJH-a u proteklom vremenu između dvije sjednice. Sve nas je potresla strašna tragedija u HE Plat i pogibija naših kolega. Regionalni odbor je već pokrenuo inicijativu da se na razini cijele Udruge i unutar Hrvatske elektroprivrede pomogne obiteljima stradalih. Istaknuo je izuzetno tešku situaciju u obitelji poginulog člana Ivice Zvrke i potrebu da se u akciju pomoći uključe svi regionalni odbori i središnjica Udruge.
Nadzorni odbor ROJH-a je u sklopu svojih redovnih poslova obavio nadzor rada i financijskog poslovanja ROJH-a za 2018. i iznio pozitivno mišljenje i prijedlog da predsjedništvo i izvršni odbor usvoje izvješće. Izvješće je podnio predsjednik NO ROJH-a Nikola Rakić.
Tajnik RO Iko Gudelj je naglasio stalnu potrebu ažuriranja popisa članstva u ograncima i podružnicama te je dao prijedlog da se svim umirovljenicima pošalje obavijest o obaveznom, pravovremenom plaćanju članarine u tekućoj godini kako bi mogli ostvarivati sva prava koja propisuje Statut udruge. Prijedlog je da se članarina plaća trajnim nalogom u matičnoj banci ili jednokratno na početku kalendarske godine. 
Sportski susreti ROJH-a će se održati od 10.-12. 05. u Tučepima. Svi zainteresirani moći će se prijaviti svom predsjedniku ogranka ili podružnice do roka koje će odrediti Predsjedništvo na svojoj slijedećoj sjednici.