22.Sportski susreti ROJH-a

22. SPORTSKI SUSRETI „ MARIJAN CELJAK“
11/05/2022
108. Sjednica Predsjedništva ROIH-a
29/05/2022

22.Sportski susreti ROJH-a

22. sportski susreti članova UHB HEP 1990.-1995., Regionalnog odbora za Južnu Hrvatsku, održani su od 06.-08. Svibnja 2022. u Tučepima, na sportskim terenima hotela „NEPTUN“.
Ove godine okupilo se oko 110 članova ROJH-a i njihovih gostiju . Natjecalo se u raznim sportovima : nogometu, košarci, tenisu, kuglanju, boćanju, stolnom tenisu, šahu, streljaštvu, ribolovu, pikadu te briškuli i trešeti.
Svečano otvaranje je započelo intoniranjem himne RH i minutom šutnje za sve poginule, nestale i umrle branitelje. Svečanom otvaranju sportskih susreta nazočili su zamjenik direktora DP Elektrodalmacija Split gosp. Josip Letica, predsjednik UHB-HEP-a Vinko Sesar, tajnik UHB-HEP-a Dario Lisinski, predsjednik nadzornog odbora UHB-HEP-a Igor Kalac, predsjednik UHB-ROZH-a Mladen Zuzić ,predsjednik UHB-ROSH-a Darko Luke i naš domaćin direktorica hotela Kristina Kondža. Nakon kratkog obraćanja svih , sve nazočne je pozdravio i predsjednik ROJH-a Ivica Brakus, te je natjecateljima zaželio puno uspjeha na sportskim borilištima, ugodan boravak, dobru zabavu i igre proglasio otvorenima.
Po lijepom vremenu i ugodnom ambijentu Makarskog primorja susreti su prošli u odličnom ozračju i druženjima uz ljubazno osoblje hotela Neptun.

REZULTATI NATJECANJA:
Nogomet -1.Sinj,2.Trogir,3.Dubrovnik
Košarka – 1.EL. Zadar,2.ED.Split,3.T.J.Omiš
Tenis – 1.Jozo Čubelić ED Split, 2.Oliver Petrić HOPS, 3.Ivica Barada T.J. Trogir
Stolni tenis – 1.Jozo Čubelić,2.Dražen Šundov ED.Split,3.Branko Levarda EL.Šibenik
Šah – 1.Ivica Miljković HOPS,2.Ivo Šundov T.J.Ploče 3.Branko Levarda EL.Šibenik
Kuglanje – 1.EL. Zadar, 2.HE Miljacka,3. HE Jaruga
Boćanje – 1.T.J.Sinj, 2.EL.Šibenik, 3.EL.Zadar
Pikado – 1.Zvonimir Mijić ED Split, 2.Dražen Šundov ED Split, 3.Tihomir Župić HE Peruća
Briškula i trešeta-1.HE Peruća, 2.T.J. Imotski, 3.ED Split
Ribolov – 1.Drago Dragošević T.J.Omiš,2.Ivica Poljak T.J.Sinj,3.Ivo Jerčić T.J.Omiš
Streljaštvo –1. Ivan Balić ED Split,2.Milan Pavić HE Đale,3.Ivica Miljković HOPS

Igre je zatvorio predsjednik ROJH-a Ivica Brakus, čestitao je pobjednicima ali i ostalim natjecateljima na fer i sportskom držanju. Zahvalio se svim sudionicima na odazivu, zaželio sretan put i povratak svojim kućama ,sa željom da se i slijedeće godine opet nađemo na istom mjestu, i u što većem broju.