1.sjednica Predsjedništva ROSH – a

7. sjednica Središnjeg odbora Udruge
19/03/2022
Zlatko Tota
In memoriam Zlatko Tota
04/04/2022

1.sjednica Predsjedništva ROSH – a

Nadolazeće proljeće je i članove Udruge hrvatskih branitelja HEP-a pobudilo na početak svojih aktivnosti a  za Regionalni odbor središnje Hrvatske – ROSH to je bila 1. sjednica Predsjedništva ROSH-a. Predsjedništvo je sazvano u Podružnici Bjelovar u  prostorijama Lovačkog doma  Donji Prnjarovec kod mjesta Križ.

Dana 10.03.2022. god. u 10 sat i 30 min. počela je sjednica Predsjedništva ROSH-a s dnevnim redom koji najavljuje veliki broj nadolazećih aktivnosti ali isto tako i izvješće Nadzornog odbora i Predsjednika  ROSH-a o radu i financijskim aktivnostima u 2021. god.

Naglasak na sjednici je dat na potrebi da se Udruga još više ujedini oko nastojanja da za svoje članove osigura što povoljniji status u našoj firmi i općenito u društvu jer jedino tako ćemo osigurati kakvu takvu pomoć našim članovima koji su sve stariji , bolesniji i sa sve više članova u mirovini koji će trebati svekoliku pomoć . Naglašeno je da se mora raditi na očuvanju članstva tj. da se što veći broj penzionera zadrži u članstvu tako da ih se informira o nadolazećim aktivnostima , traži od njih sudjelovanje u istima i omogući urednu i trajnu uplatu članarine .  Ovi zadaci se daju Predsjednicima ogranaka kao trenutno osnovna aktivnost ako želimo da Udruga funkcionira u željenom pravcu.

Ostale aktivnosti za 2022. god. su lako dogovorene i prihvaćene su kroz Plan i program rada za 2022.god. Ove aktivnosti može zaustaviti samo jako povećan stupanj zaraze od CORONA virusa ili izostanaka donacije sredstava od Uprave HEP-a.

Tekst sastavio : Stipe Sučić

Fotografije izradio: Mario Stančin