24. SPORTSKI SUSRETI ROZH

Sportski susreti u ribolovu Memorijal Antun Hertz 2023. god.
06/06/2023
Sjećanje – Ivica Goreta 21.6.1992. – 21.6.2023
26/06/2023

24. SPORTSKI SUSRETI ROZH

Tradicionalni sportski susreti branitelja UHB HEP-a 1990-1995 ROZH održani su i ove godine od 02. do 04. lipnja u Umagu na prostorima TN Polinezija-Katoro. Uz uvijek drage i cijenjene goste predsjednika Udruge Vinka Sesara i tajnika Daria Lisinskog nazočili su i predstavnici ostalih RO na čelu sa predsjednicima Ivicom Brakusom ROJH, Ivicom Širićem ROIH, Darko Luke ROSH, te predstavnik poslodavca direktor Elektroistre gospodin Zvonko Liović. Ukupno se skupu odazvalo 120 učesnika.

Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti minutom šutnje za sve stradale i nestale, te u međuvremenu preminule hrvatske branitelje, uzvanici su se obratili prigodnim pozdravima i lijepim željama, a predsjednik Udruge je igre proglasio otvorenima.

Praćeni odličnim vremenskim uvjetima i poslovično ljubaznim domaćinima hotela Aurora, ostvareni su zavidni rezultati po sportovima, kojih je svakom godinom sve više misaonog natjecateljskog karaktera a sve manje fizički zahtjevnijih. Prirodno je to jer smo sve stariji i samim time se sve više pokazuje svrha i karakter naših druženja, a to je širenje domoljubnog ozračja, produbljivanje prijateljstava i međusobno pomaganje braniteljske populacije.

Konačni poredak najuspješnijih ekipa:

  1. HE Senj
  2. HOPS Rijeka
  3. Pogon Rijeka.

Svako dobro svima i vidimo se i dogodine u još većem broju.