3.Memorijal “Ivica Tomić”

16. sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora ROJH-a
04/03/2019
95. Sjednica Predsjedništva ROIH-a
21/03/2019

3.Memorijal “Ivica Tomić”

U mjestu Dražice 09.03.2019. g. održan je treći memorijalni boćarski turnir „Ivica Tomić“. Memorijalu je nazočilo 80-ak branitelja UHB HEP ROZH i dragih gostiju iz ROSH i ROJH. Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti minutom šutnje svim poginulim, stradalim i u međuvremenu preminulim Hrvatskim braniteljima skup je na otvaranju pozdravio domaćin predsjednik ROZH Mladen Zuzić, predsjednik udruge Davor Tomljanović i predsjednik povjerenstva za informiranje Udruge Tihomir Lasić. Posebno nam je drago bilo ugostiti i sina našeg pokojnog Ivice Tomića, Vedrana Tomića koji je nakon obraćanja i pozdrava skupu memorijal proglasio otvorenim. Po otvaranju je izaslanstvo Udruge sa suprugom i sinom našeg Ivice posjetilo vječno počivalište kolege Tomića gdje su položili cvijeće i zapalili svijeće. 
U samom natjecateljskom dijelu Memorijala učestvovalo je 9 momčadi ( Elektroprimorje Ri; Elektrolika; ROSH; HOPS, ROJH; Elektriprimorje Crikvenica; Trio VVV; Termoelektrana Ri; i HE Senj).
U dobrom raspoloženju i natjecateljskom duhu natjecanja se završila trećim mjestom ekipe Trio VVV (miješana ekipa Elektroistre, Elektroprimorja Opatije i Elektroprimorja Rijeka), drugim mjestom Elektroprimorja Rijeka i pobjedom Elektroprimorja Crikvenica. 
Memorijal je protekao u kao i obično odličnom druženju i dobrom raspoloženju svih nazočnih, a okončan je u kasnim popdnevnim satima. Uz zahvale svim učesnicima, pozdravljamo i pozivamo sve na druženje i sjećanje na kolegu Ivicu Tomića i dogodine.