Preminuo Branimir Jovanović

In memoriam A.Crnčević – Stjepko Čikato
09/10/2020
Bitka za “Trokut”
30/10/2020

Preminuo Branimir Jovanović

S tugom javljamo da nas je naš dragi kolega, prijatelj i Hrvatski branitelj Branimir Jovanović napustio u nedjelju, 25 listopada 2020. godine u 62-oj godini života.

Pokojni Branimir rođen je 2. siječnja 1958. godine u Jagodnjaku, Beli Manastir i završio je srednju Elektro školu u Osijeku u zvanju elektrotehničar. U Elektroprimorje Rijeka se zaposlio 12. kolovoza 1996. godine kao pomoćni skladištar. Tijekom dugogodišnjeg rada obavljao i poslove: alatničara, glavnog skladištara i tehničara.
Gubitak dragog kolege, prijatelja i suradnika čini nas izuzetno tužnima.
Svi ga znamo kao dobrog i radišnog čovjeka dok njegovi rukovoditelji za njega imaju samo riječi hvale jer je bio savjestan i odgovoran radnik, a kolege su ga cijenile jer je bio dobar čovjek i odan prijatelj, ljubitelj sporta i fotografije. Iza, na prvi pogled, velikog i grubog čovjeka krila se ljubaznost, skromnost i kolegijalnost.
Bio je Hrvatski branitelj i aktivno sudjelovao u obrani rodne Slavonije.
Posljednje trenutke života proveo je uz svoj omiljeni hobi, fotografiranje prirode.

Danas je sigurno najteže supruzi Lidiji, kćerki Ivani i sinu Krešimiru kojima upućujemo izraze iskrene sućuti. Sudjelujemo u njihovoj boli zbog gubitka njihovog dragog supruga i oca, a našeg cijenjenog i voljenog kolege i prijatelja Branimira!

Pogreb će biti u petak, 30. listopada 2020. godine u 11:30 na groblju Kozala.
Zbog epidemioloških razloga ograničen je broj prisutnih na pogrebu.

Počivao u miru i neka mu je vječna slava!