7. sjednica Središnjeg odbora Udruge

In memoriam Krešimir Šeremet – Krele 2016.-2022.
16/03/2022
1.sjednica Predsjedništva ROSH – a
23/03/2022

7. sjednica Središnjeg odbora Udruge

Nakon poduže stanke uzrokovane proteklim blagdanima i  pandemijom koji su nas za neko vrijeme udaljili od  naših aktivnosti   UHB HEP –a 90.-95. održala je sjednicu Središnjeg odbora Udruge na kojoj su se rezimirale prethodne aktivnosti branitelja po Regionalnim odborima kao i aktivnosti vezane za opstojnost Udruge, financiranje  te uvid u daljnje aktivnosti koje se mogu ostvariti poštujući još uvijek propisane mjere ponašanja zbog pandemije. Planiranje 17. redovite Skupštine Udruge jedna je od tema koje su bile neminovne te je utvrđen termin i način provođenja iste.

Naglasak tema koje su zaokupile većinu raspoloživog vremena bile su rasprave o poboljšanju statusa branitelja u HEP – u, koji su dali značajan doprinos današnjem ugledu HEP – a  kao jednom od najvažnijih i najpozitivnijih primjera poduzeća u Republici Hrvatskoj. Zaključeno je da braniteljska populacija treba osobitu pažnju jer godine su učinile svoje kao i terenski rad, te bi to bilo potrebito prezentirati poslodavcima kako bi se osigurala  povoljnija materijalna prava.

Domaćini 7. sjednice  SO Udruge iz podružnice Elektre Karlovac organizirali  su nam posjet Muzeju Domovinskog rata na Turnju, koji je oduševio sve prisutne poglavito što je i prilagođen mlađoj populaciji koja bi trebala znati i prenositi istinu o Domovinskom ratu. Predlažemo svima koji su u mogućnosti da ga obiđu na proputovanju sa obiteljima. Više o muzeju može se naći na poveznici.

http://www.gmk.hr/O%20nama/U%20sastavu%20muzeja/Muzej%20Domovinskog%20rata%20Karlovac%20%E2%80%93%20Turanj

 

Dario Lisinski