Sportski susreti regije Sisak

14. Glavna redovna skupština
04/12/2018
94. Sjednica Predsjedništva ROIH-a
19/12/2018

Sportski susreti regije Sisak

Prema programu rada ROSH-a 15.12.2018. godine održani su u Topuskom međuogranski susreti ogranaka regije Sisak. Usprkos hladnoći i snijegu susretima se odazvalo 90 –tak branitelja i gostiju iz regije Zagreb i Bjelovar.

Dolaskom u Topusko branitelji su se zabavljali u sportskim aktivnostima na kuglani, igrajući šah, belu, pikado, ili kupajući se su u bazenima.

Za ručkom koji je počeo u 16:00 sati prigodnom se riječi obratio podpredsjednik ROSH-a Ivica Huzjak, te se minutom šutnje odala počast poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima. Skup su potom pozdravili Miodrag Kovačević i Krešo Golik iz Elektre Sisak, te predsjedinik ROSH-a Vinko Sesar. Osim navednih susretima su prisustvovali: predsjednik Glavnog nadzornog odbora Stjepan Hodak, predsjednik nadzornog odbora ROSH-a Goran Drašković, predsjednik Suda časti Vladimir Čale, tajnik ROSH-a Dario Lisinski, jedan od osnivača udruge i predsjednik TO TE-TO Zagreb Josip Šogorić, predsjednik TO Elektre Bjelovar Stipe Sučić i predsjednik TO Toplinarstvo Zagreb Željko Pogačić.

Susreti su nastavljeni ostalim rekreativnim sadržajima i kupanjem, a druženje je nastavljeno do kasnih večernjih sati kada se autobusom organizirano krenulo prema Sisku.