Sportski susreti regije Zagreb

Blagdan Svih Svetih u Vukovaru i Osijeku
04/11/2019
99. Sjednica Predsjedništva ROIH-a
11/11/2019

Sportski susreti regije Zagreb

Sportski susreti ROSH-a regije Zagreb održani su 07.11.2019.g. u sportskom centru „SAVA“ Sesvete. Susretima je nazočilo više od 100 branitelja podregije Zagreb. Uvodnu riječ nakon intoniranja hrvatske himne održao je predsjednik podregije Zagreb Josip Vergles te pozvao prisutne da minutom šutnje svi zajedno odamo počast poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima. Pozdravio je nazočne branitelje i uzvanike. Branitelje su prigodnim riječima pozdravili: Anton Marušić direktor ODS DP Elektre Zagreb, Krešimir Ugarković direktor Sektora za upravljanje imovinom HEP ODS-a, te predsjednik ROSH-a Vinko Sesar. U svom govoru Vinko Sesar pozvao je na zajedništvo sve branitelje da se u što većem broju odazovu na spomen obilježavanja žrtve  Saborskog, Škabrnje i Vukovara, gdje će zajedno sa braniteljima iz cijele udruge UHB HEP-a 90.,-95. dostojno odati počast onima koji su najviše dali za Hrvatsku, za nas i naše obitelji. Također se prisjetio i prvog glasnogovornika udruge Šime Samodola koji je prošle godine nazočio susretima. Svim sudionicima zaželio je puno uspjeha u sportskim natjecanjima.

Sportske susrete svojim prisustvom uveličali su i: Emil Mrđen direktor Pogona TE-TO Zagreb, Luko Hilje, Tomislav Kovačević, Lang Kosić, Mario Pernar, Dario Lisinski,  Stjepan Hodak, Danijel Vincetić, Ivica Huzjak i Zlatko Haramija.

Okupljeni su se natjecali u: stolnom tenisu, pikadu i beli, te revijalnoj nogometnoj utakmici. Po završetku sportskog dijela i proglašenja pobjednika, nastavljeno je ugodno druženje uz glazbu.

Rezultati po sportovima:

 STOLNI TENIS: 1. Željko Špehar, 2. Božo Jančić, 3. Darko Jelačić

PIKADO: 1. Saša Krivači, 2. Predrag Kunić, 3. Ivan Galečić

BELA: 1. Mišmaš-Frljak, 2. Viceban-Janječić, 3. Bartolić-Roginić