19. Sportski susreti branitelja ROZH

In memoriam – Ivan Mravak
20/07/2017
Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
04/08/2017

19. Sportski susreti branitelja ROZH

U Umagu od 02 do 04. 06. 2017. G. održani su 19 sportski susreti Udruge branitelja Regionalnog odbora za zapadnu Hrvatsku. Susretima je nazočilo 100-tinjak branitelja i uzvanika.
Gosti uzvanici bili su: za ROJH –Ivica Brakus; za ROSH- Vinko sesar; za ROIH- Anđelko Radić; predstavnik domaćina Elektroistre- Branko posedel; te direktorica hotela Sol Aurora Irena Kaligarić.
Nakon intoniranja himne Republike Hrvatske i odavanja počasti i zahvale palim i u međuvremenu preminulim braniteljima minutom šutnje te pozdravnih govora uzvanika i predstavnika hotelske kuće, kolega i počasni član udruge Franjo Lulić je susrete proglasio otvorenima.
Sportska nadmetanja su provedena u 10 disciplina i to: streljaštvo,boćanje,šah, pikado, košarka, stolni tenis, kuglanje, briškula i trešeta, te revijalno kuhanje kotlića i rekreativno voženje bicikala. Ukupni pobjednik susreta je bilo Elektroprimorje Rijeka, drugo mjesto ukupno je osvojila Hidroelektrana Senj a treći Hidroelektrana Vinodol.
Igre su u odličnom raspoloženju i dobroj organizaciji okončane u nedjelju 04.06. 2017. organiziranim posjetom jami „Baredine“ i muzeju starih traktora i poljoprivrednih alata u blizini Poreča (Gedići – Nova vas). Ovakva druženja i prijateljstva su neizmjerna vrijednost udruge i naših članova.