16. Međuogranski susreti podružnice Bjelovar

ROSH
13/10/2019
Baćin
21/10/2019

16. Međuogranski susreti podružnice Bjelovar

  1. međuogranski susreti podružnice Bjelovar ove godine okupili su u Dobrovcu 110 branitelja iz ogranaka Križevci, Bjelovar, Virovitica, Lipik, Kutina, Križ i Daruvar.

Okupljeni u lovačkoj kući u Dobrovcu sudionici su uz intoniranje himne i minutu šutnje odali počast poginulim, nestalim i umrlim braniteljima. U same susrete nazočne je uveo Danijel Vincetić predsjednik podružnice Bjelovar, potom su nazočne su pozdravili; direktor ODS-a Elektre Križ Željko Sokodić zahvalivši se braniteljima na doprinosu u Domovinskom ratu te zaželio svima dobre sportske rezultate i sretan povratak svojim obiteljima, gradonačelnik Lipika Vinko Kasana koji je zaželio dobrodošlicu braniteljima osvrnuvši se na ogromnu žrtvu Lipičkog ratišta i 308 branitelja koji su položili živote na oltar domovine.

Vinko Sesar predsjednik ROSH-a, pozdravio je sve prisutne, izrazio je zadovoljstvo brojnošću branitelja, zahvalio im na sudjelovanju , pozvao ih da  dalje budu tako aktivni te pohvalio ogranizacijski odbor u sastavu Danijel Vincetić, Zlatko Crnković i Ivan Ciprijanović na odličnoj organizaciji i otvorio 16. međuogranske susrete podružnice Bjelovar. Sportskim susretima nazočili su; predsjednik gradskog vijeća Lipika Mladen Dolić, tajnik ROSH-a Dario Lisinski i podpredsjednik ROSH-a Ivica Huzjak.

Branitelji su se takmičili u: stolnom tenisu, streljaštvu, ribolovu, beli, boćanju, pikadu i visećoj kuglani.

Ukupni rezultati:  1.Lipik – 39, 2.Kutina – 31, 3.Bjelovar – 29, 4.Daruvar – 23, 5.Križevci – 23, 6.Križ- 21, 7.Virovitica – 13.

Po završetku natjecanja pobjednicima su dodjeljena priznanja, a Danijel Vincetić predsjednik podružnice Bjelovar zahvalio se svima na pomoći u organizaciji i zaželio sretan povratak svojim obiteljima.