In memoriam- Goran Pezerović

Dan Domovinske zahvalnosti-OLUJA
10/08/2017
10. sjednica Središnjeg odbora UHB HEP 1990.-1995.
12/09/2017

In memoriam- Goran Pezerović

S tugom i boli javljamo tužnu vijest da nas je napustio naš dragi prijatelj i kolega Goran Pezerović.
Pokojni kolega Goran rođen je 7. listopada 1966. godine u Ogulinu, gdje je 12. lipnja 1985. godine završio školu za elektroinstalatera.
U Elektroprimorju Rijeka se zaposlio 8. travnja 1987. godine gdje je radio na poslovima elektromontera za odražavanje zračne mreže u Pogonu Skrad, a od 1991. godine radio je u Rijeci na poslovima elektromontera u Pogonu, odnosno u Odjelu za vođenje pogona. 

Sa iskrenom tugom ispraćamo dragog kolegu i prijatelja. 
Svi ga znamo kao toplog čovjeka, koji je bio tih, miran i radišan. Goranovi rukovoditelji za njega imaju samo riječi hvale jer je bio savjestan i odgovoran radnik, a kolege su ga voljeli jer je bio dobar čovjek i odan prijatelj. Goran je ostavio dubok trag u našem kolektivu te nam neizmjerno nedostaje.

Kao rođeni Goranin volio je svoj kraj s kojim je osjećao povezanost, te je svoje slobodno vrijeme kratio ribolovom, i fotografiranjem prirode Gorskog kotara za koju je osjećao poštovanje i pripadnost. 
Svoje domoljublje Goran je pokazao i kao hrvatski branitelj aktivnim sudjelovanjem u domovinskom ratu na prvim crtama bojišnice od početka domovinskog rata. 
Dugogodišnja bitka sa teškom bolešću bila je jača od našeg suborca.
Danas je sigurno najteže supruzi Manueli i sinovima Luki i Domagoju kojima upućujemo izraze najiskrenije sućuti. Suosjećamo u njihovoj boli zbog gubitka njihovog dragog supruga i oca, a našeg cijenjenog i voljenog kolege i prijatelja Gorana! 


Gorane počivaj u miru.
Neka ti je laka Hrvatska gruda. 
Hvala ti.