Umag – 20. sportski susreti UHB HEP-a ROZH

12. streljačko natjecanje memorijal “Josip čop”
28/05/2018
Hodočašće u Međugorje 2018.
04/06/2018

Umag – 20. sportski susreti UHB HEP-a ROZH

Već tradicionalno proteklog vikenda u Umagu od 25.-27.05.2018.g. održani su jubilarni 20. Sportski susreti branitelja ROZH. Događanju je nazočilo 120 sudionika i gostiju. 
Na samom početku ceremonije otvaranja Susreta,nakon intoniranja državne himne Lijepe naše i odavanja počasti minutom šutnje za sve stradale, nestale i u međuvremenu preminule Hrvatske branitelje, nazočne su pozdravili gosti Ivica Brakus predsjednik ROJH, Anđelko Radić predsjednik ROIH, Ivica Huzjak predstavnik ROSH, izaslanik direktora Elektroistre Mario Jerman i predstavnica direktorice hotela „Aurora“, a predsjednik UHB HEP-a Davor Tomljanović je nakon pozdravnog govora svečano otvorio susrete.
Uz odlično vrijeme i raspoloženje svih, te feer i korektno sportsko i prijateljsko nadmetanje i druženje i ovi susreti su protekli u najboljem redu i na zadovoljstvo svih sudionika.
U natjecateljskom dijelu bili su zastupljeni sljedeći sportovi i misaone igre: streljaštvo, boćanje, pikado, košarka, stolni tenis, kuglanje,šah i briškula i trešeta. Ukupni poredak je: 1) Eelektroprimorje Rijeka; 2) HE Senj; 3) HOPS.( Rezultati po sportovima se nalaze među fotografijama.) 
Zadnji dan nakon odlaska iz Umaga organiziran je izlet u Limski kanal.
Uvijek je druženje, međusobno pomaganje, humanost i prijateljsko okruženje prvenstveni cilj i svrha svih naših susreta, pa tako i ovoga puta.

REZULTATI;

STRELJAŠTVO – 1.ELP Rijeka, 2.TE Rijeka, 3.HE Senj

BOĆANJE – 1.ELP Crikvenica, 2.ELP Rijeka, 3.HOPS

ŠAH – 1.HE Senj, 2.HOPS, 3.ELP Rijeka

PIKADO – 1.ELP Rijeka, 2.ELP Crikvenica, 3.HOPS

KOŠARKA – 1.ELP Rijeka, 2.HOPS, 3.HE Vinodol

STOLNI TENIS – 1.ELP Rijeka, 2.HE Senj, 3.HOPS

KUGLANJE – 1.HE Vinodol, 2.HE Senj

BRIŠKULA i TREŠETA – 1.HE Senj, 2.Elektroistra, 3.HOPS

UKUPNO – 1.ELP Rijeka, 2.HE Senj, 3.HOPS